Verkopen is verleiden, Gastvrijheid loont

Introductie cursus

Hoe invulling te geven aan actieve verkoop als medewerker in de bediening? Verkopen aan tafel of op het terras wordt vaak als “pusherig” opgevat, waardoor er minder verkocht wordt dan je wil. In deze training leer je (aan de hand van de zogeheten "Cialdini-technieken") om een betere verkoper te worden. Met deze methode leer je behoefte bij de gast te creëren, waardoor zijn of haar vraag naar een product vanzelf komt.

Voor wie is deze cursus geschikt?

Deze cursus is geschikt voor alle terras- en bedieningsmedewerkers. Deze cursus is ook af te nemen als incompany training. Informeer naar de prijzen!

Praktische zaken

De training vindt op locatie bij horecagroothandel Zegro plaats. De kosten betreffen €195,00 (Ex. BTW) per deelnemer. Na afloop van de training ontvangt iedereen een certificaat van deelname van de Zegro Academy.

 

 Datum Training  Tijd   Locatie
 18 februari 2019  Verkopen is verleiden, gastvrijheid loont! 9:30-16:30   Zegro

 

Onderwerpen

In onze cursus gebruiken wij de theorie en technieken van Cialdini. Met deze beïnvloed-technieken leer je meer omzet te genereren per klant. Zo kun je elke dag optimaal presteren binnen de horeca.

 Ben je er klaar voor om dit certificaat bij ons te halen? Neem dan contact met ons op via academy@zegro.nl voor meer informatie!