De versXpress, nog verser kan niet!

Service

De markt is constant in beweging. Service en kwaliteit gaan een steeds belangrijkere rol spelen. Om hierop in te spelen is Zegro, in samenwerking met zijn verspartners, een bezorgdienst gestart.

Van maandag tot en met zaterdag kunnen wij uw totale verspakket verzorgen. Zowel aardappelen, groente en fruit, dagverse zuivel, verse vis, vlees en wild en gevogelte kunnen dagelijks bij u worden bezorgd. Om logistieke redenen is het niet mogelijk om andere producten te bestellen dan de aangeboden producten uit deze versgroepen!

De Voordelen

Eén bestelmoment, één aflevermoment, één afleverbon èn één (elektronische) factuur. U kunt desgewenst bestellen na sluitingstijd, via ons online platform. Onze versspecialisten verzorgen uw bestelling met de grootste aandacht en zorg, waarna ze door onze eigen bezorgdienst keurig bij u worden afgeleverd.

HACCP

Uiteraard zijn wij HACCP gecertificeerd en besteden mede daarom extra zorg aan de kwaliteit, versheid, verpakking en het vervoer van uw producten onder de juiste temperatuur.

Extra

Maakt u al gebruik van de bezorgdienst van Zegro? Dan zal uw verspakket meegeleverd worden op de bij u bekende leverdagen. De overige dagen wordt uw verspakket geleverd door de VersXpress

Altijd als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief