Wijn met Daan

Online wijnproeverij; Wat zijn de terrastoppers?

 

Met welke wijnen ga jij je gasten weer verwennen?

Veel van onze klanten hebben (gedeeltelijk) weer hun deuren geopend na een noodgedwongen sluiting door het corona-virus. Dit is een stap in de juiste richting en bij uitstek een goed moment om eens te kijken naar je wijnkaart. Welke wijnen ga je serveren, wat zijn populaire wijnen en hoe ga jij je gasten weer flink verwennen? Onze wijnsommelier Daan Gillissen gaat je hier alles over vertellen op 6 juli middels een online proeverij. Doe je mee?

Als je wijn zegt, dan zeg je Daan Gillissen! 

Zei iemand wijn? Als je wijn zegt, dan zeg je Daan Gillissen. Daan weet de beste wijnhuizen te selecteren en stelt in een handomdraai een passende wijnkaart samen. Mensen motiveren en de wijnkennis in de horeca vergroten zijn twee dingen waar Daan enorm enthousiast van wordt. Door samen te proeven, naar de gerechten en het publiek te kijken en trends in de gaten te houden, selecteert Daan de juiste wijnen voor op de kaart en brengt hij jou de benodigde kennis bij. Daarna is het aan hen om gasten te verrassen met de heerlijke wijnen. Santé!

Wat kan je verwachten?

Je ontvangt een Zegro krat met 6 fijne flessen wijn. Deze wijnen zijn speciaal geselecteerd en perfect te serveren tijdens zomers weer. De wijnselectie bestaat uit commerciële wijnen die je lekker en makkelijk kunt drinken maar ook margetechnisch zeer interessant zijn. Daarnaast serveren wij je ook een aantal lekkere hapjes. Tijdens de live wijnproeverij vertelt Daan je alle ins en outs over de wijntrends van dit moment en krijg je tips zodat je dé perfecte wijnkaart kan samenstellen.

Hoe doe je mee?

Meedoen is makkelijk! Je schrijft je in via het formulier op deze pagina. Deelname kost € 25,- excl. BTW. De kosten van dit wijnpakket ontvang je retour bij afname van tenminste 90 flessen wijn. Het mixen van wijnen mag. Deze bestelling plaats je tot en met 2 augustus 2020. Doordat de proeverijkrat 6 volledige flessen wijn bevat, kun je gerust deelnemen met je gehele team! Een goed moment om de wijnkennis van alle medewerkers te stimuleren!

  • Online wijnproeverij op 6 juli om 16:00 voor Zegro klanten
  • De proeverijkrat bevat 6 verschillende soorten wijn én bijpassende hapjes
  • De proeverijkrat is af te halen vanaf 3 juli in de winkel op de Schuttevaerweg 24
  • € 25,- excl. BTW. Cashback bij plaatsing van tenminste 90 flessen van de geselecteerde wijnen
  • Na aanmelding ontvang je van ons de factuur
  • De online proeverij zal ongeveer 60 minuten duren en je krijgt de gelegenheid om vragen te stellen

 
We hopen je 6 juli te zien! Heb je nog vragen? Stel ze via marketing@zegro.nl

Schrijf je in voor de online wijnproeverij met Daan!
Vul onderstaand formulier in en schrijf je in voor de online proeverij; Wijn met Daan op 6 juli! Doe mee!