Wij(n) voor jou

Ons #wijnteam staat voor je klaar!

Persoonlijk advies, cursussen op maat, wijn en spijs proeverijen en gepersonaliseerde wijnkaarten. 

Ons #wijnteam staat voor je klaar! Zeker nu maar ook straks kun je op ons rekenen. Persoonlijk advies, cursussen op maat, wijn en spijs proeverijen en gepersonaliseerde wijnkaarten. Met ons uitgebreide assortiment, korte lijnen met de beste leveranciers, ouderwetse service en specialisme in huis is alles mogelijk. Je bent van harte welkom in ons proeflokaal maar komen ook graag bij je langs.

video wijn

Gepersonaliseerde wijnkaarten

Naast het geven van persoonlijk advies verzorgen wij ook wijnkaarten op maat. Wat zijn de commerciële wijnen van het moment en met welke wijnen ga jij je onderscheiden ten opzichte van  andere horecazaken? We vertellen je er graag alles over! Desgewenst printen we de wijnkaart ook nog eens voor je!

Een uitgebreid assortiment

De wijnafdeling van Zegro is groot! Van budget wijnen tot exclusieve klassiekers. Van droog tot zoet. Nóg belangrijker; voor iedere horecazaak de perfecte aanbieding. Heb je specifieke wensen? Wij zorgen ervoor dat ons aanbod volledig aansluit bij de wensen van de klant.

Wijn en spijs advies

Welke wijnen passen bij mijn gerechten en welke wijn serveer ik als aperitief? Laat je adviseren over de beste wijn-spijs combinaties en -niet geheel onbelangrijk- handige verkooptechnieken. Samen met jouw gerechten creëren we de perfecte combinaties.

Cursussen

De juiste wijn adviseren kan moeilijk zijn en vaak zelfs een beetje eng. Wij zorgen ervoor dat jouw medewerkers voortaan zelfverzekerd, de juiste wijnen adviseren. Daarnaast gaan we dieper in op diverse thema's en verzorgen we cursussen op maat.


Verschillende functies, dezelfde passie

Voor wijn accountmanager Joy was het tijd om zijn passie achterna te gaan. Ik heb mooie wijngaarden gezien en cava huizen bezocht. Ik vind de verdieping heel erg leuk, de theoretische kennis en samen met het praktisch toepassen zoals wijnspijs vind ik te gek. Hoe mooi is het dat ik dit nu kan combineren in een job, accountmanagement én terug in de wijn aldus Joy. 

Elianne heeft van jongs af aan in de horeca gewerkt maar startte na gaar studie bij een ingeneringsbureau. Toch lukte het maar niet om de horeca los te laten. Daarom besloot Elianne een aantal jaar geleden haar hart te gaan volgen. Ze heeft haar biezen gepakt en is naar Rotterdam verhuisd. Haar passie voor wijnen combineert ze tegenwoordig mooi binnen haar commerciële functie bij Zegro.

joy eli 2

adviseren balk 2

Kunnen wij iets voor jou betekenen? Klik op de rode button of stuur direct een mailtje naar wijnen@zegro.nl