Winestein

Dé digitale sommelier

 

Zegro & WineStein

Zegro en WineStein bundelen hun krachten op het gebied van wijn. Hoe pakken zij dit aan? Met een app die voor elk denkbare gerecht de perfecte wijn adviseert! De WineStein-app verbindt wijn- en gastronomische kennis met moderne wetenschap, om zo de best passende wijnen te kunnen adviseren. Deze digitale sommelier is daarom ideaal voor professionals in de retail en horeca, maar ook voor wijnliefhebbers.

 

Wat is Winestein

  • WineStein is dé digitale sommelier, die bij elk denkbare gerecht de best passende wijnen adviseert.

  • WineStein kan een gerecht adviseren bij een specifieke wijn,

  • óf wijnen adviseren op basis van smaakvoorkeuren.

Met WineStein hoopt Zegro retail en horeca professionals nog beter te kunnen adviseren op het gebied van wijn. In de winkel en de Zegro bestelomgeving kun je je laten adviseren door deze digitale sommelier. Laat jezelf verrassen door de hoogwaardige adviezen van WineStein! Met behulp van ons stappenplan wordt het gebruik van de app nog gemakkelijker. 

 

WineStein stappenplan

 

Hoe werkt WineStein

De kunstmatige intelligentie software van WineStein matcht de gastronomische eigenschappen van een gerecht (het DNA van het gerecht) met die van wijn (het DNA van de wijn). WineStein houdt daarbij rekening met alle ingrediënten, bereidingswijzen en eventueel sauzen, kruiden en bijgerechten. Op basis van al deze gegevens berekent WineStein een smaakprofiel. Op grond daarvan wordt de best passende wijn bepaalt. Matchen gebeurt op basis van wijntypes. 

Bekijk de video om meer te ontdekken over hoe de WineStein app werkt:

 

Meer weten?

Bij Zegro op de wijnafdeling kunt je nu kennis maken met WineStein en via een touchscreen bekijken welke wijn het beste bij een gerecht past. Mocht je uitgebreide informatie willen ontvangen, neem dan contact op met onze eigen vinoloog Ian van Eck via Eck@zegro.nl of bekijk het stappenplan