« Terug naar assortiment

Dranken

Zegro heeft het breedste wijnassortiment van Rotterdam. Van Biologische (dynamische) wijn tot Vin Nature van kleine onderscheidende wijnhuizen. Uiteraard aangevuld met de grote namen uit bekende wijngebieden. Verkrijgbaar tegen de allerbeste prijzen!

Nog geen keuze kunnen maken? Met de wijnhulp van WineStein – The Smart Sommelier – selecteer je eenvoudig een gerecht, waarna het systeem aan de hand van verschillende algoritmes de beste wijn uitzoekt. De wijnhulp laat ook direct weten waar in de winkel deze wijn te vinden is. WineStein is ingericht door verschillende Michelin sterrenchefs en top wijnexperts. Zegro is de enige horeca groothandel waarmee WineStein een samenwerking heeft. Voor restauranthouders zijn er ook allerlei tools beschikbaar om de wijnomzet te verhogen!
Neem voor meer informatie een kijkje op de website van WineStein.

Natuurlijk staan onze collega’s op de afdeling ook altijd voor je klaar. Aan onze proeftafel kunnen bovendien meerdere open wijnen geproefd worden.

afdeling wijn1920breed

Ook voor verschillende bieren en speciaal bieren van bijv. Grolsch, Warsteiner, Gulpener ben je bij Zegro aan het juiste adres.

Uiteraard hebben we naast een mooi assortiment wijnen ook een divers assortiment sterke dranken, frisdranken, siropen en andere sappen.

Bekijk het hele assortiment