Dé groothandel voor horeca en grootverbruiker

Zegro is een trots Rotterdams familiebedrijf.
Al 3 generaties, bijna 50 jaar, staan we met een team van zeer betrokken en gemotiveerde collega's voor je klaar.
Als partner in de horeca maken we samen ambities waar. We leveren hoge kwaliteit, op een verantwoorde manier, tegen een eerlijke prijs. We garanderen een persoonlijke service en binnen no-time ben je onderdeel van de Zegro familie.
Bezoek onze mooie winkel in Rotterdam-Spaanse Polder of laat je bestelling bezorgen door één van de ruim 30 vrachtwagens.
Je kunt gemakkelijk producten bestellen via ons online bestelplatform.

De unieke voordelen van Zegro

Betrouwbaar

Wij zijn je betrouwbare partner in de horeca. Op de typisch Rotterdamse "Niet lullen maar poetsen" manier, staat ons gedreven team altijd klaar. Door de vele bekende gezichten, voelt een bezoek aan onze winkel al snel vertrouwd aan. Veel van onze medewerkers werken namelijk al jaren bij Zegro! Onze chauffeurs bezorgen de producten gekoeld en volgens de juiste richtlijnen, ook op dit gebied kun je op ons vertrouwen. Wanneer je ons nodig hebt staan we klaar.

Klantgericht

Alles draait om onze klanten bij Zegro. Door het persoonlijke contact met onze medewerkers proberen we je service op maat te bieden. Bij Zegro wordt niemand als nummer gezien, we staan altijd voor iedereen klaar. Heb je specifieke wensen voor de bezorging van een bestelling? Dan gaan we samen op zoek naar de best passende oplossing. Ben je op zoek naar een artikel, maar verkopen wij dit niet? Samen met onze inkopers kijken we of dit artikel op voorraad genomen kan worden. Van grote horecaketen tot kleinschalige high tea room; bij ons is iedereen even belangrijk!

Kwaliteit

Waar onze klanten op nummer één staan, staat kwaliteit ook zeker hoog in het vaandel. Wij zorgen voor de beste producten tegen een goede prijs. Zegro is onder andere ISO 14001 en 22000 gecertificeerd. Al onze producten worden volgens de juiste richtlijnen opgeslagen en vervoerd. Hiervoor gelden strenge controles en de medewerkers van Zegro zorgen er dan ook voor dat alles binnen hun afdeling volledig op orde is. Bij Zegro staan mensen op één. Zo ook de medewerkers van Zegro. We werken met een fantastisch team dat zich continu ontwikkelt om service van de hoogste kwaliteit te kunnen bieden!

Sociaal betrokken

Als onderdeel van de maatschappij voelen wij ons verantwoordelijk. Niet alleen voor wat zich binnen onze muren afspeelt, maar ook voor wat zich daarbuiten afspeelt. Zegro is daarom sterk betrokken bij haar klanten en medewerkers. Hiernaast zetten we ons ook graag in voor mooie initiatieven die iets bijdragen aan de maatschappij. Zegro neemt het milieu bijvoorbeeld erg serieus. Zo rijden we al enige tijd met een aantal vrachtwagens op zonne-energie. Ook houden we rekening met ons papierverbruik. Klanten ontvangen facturen en afleverbonnen tegenwoordig per mail in plaats van geprint.

Bekijk de bedrijfsvideo
Rijke historie
Rijke historie

Zegro is inmiddels al 49 jaar een begrip in Rotterdam en omstreken. Dagelijks verzorgen zo'n 220 medewerkers en ruim 30 vrachtwagens de verkoop en distributie vanuit ons pand aan de Schuttevaerweg. Toch heeft het heel wat voeten in aarde gehad voordat Zegro zijn huidige vorm en formaat bereikte. Sterker nog: het had niet veel gescheeld of in 1984 waren de deuren voorgoed gesloten. Een omvangrijke geschiedenis in een notendop.

Lees meer
Ervaar de winkel
Ervaar de winkel

Wie bij Zegro komt winkelen voelt zich vrijwel direct thuis! Medewerkers, die soms al meer dan 30 jaar bij ons werken, groeten je bij ieder bezoek en kennen je binnen de kortste keren bij voornaam. Hulp nodig om te vinden wat je zoekt of vragen over een artikel? Eén van onze winkelmedewerkers schiet graag te hulp! In de Bistrozet is alle ruimte om onder het genot van een gratis kopje koffie, een lekker broodje of een heerlijke kop soep wat bij te kletsen met collega horecaondernemers of op ons gratis wifinetwerk die laatste administratieve taken af te ronden.

Lees meer
"De meest Rotterdamse horecagroothandel en een echt familiebedrijf!"
Alle klantervaringen
Bezorgproces
Bezorgproces

Met meer dan 30 vrachtwagens in eigen beheer en een grote groep betrokken chauffeurs zorgen wij ervoor dat producten binnen de afgesproken venstertijd worden bezorgd.
We leveren tot in de keuken dus helpen uiteraard ook even met het afstapelen van de rolcontainer. Nog lege kratten? Uiteraard nemen we ook die direct mee terug.

Lees meer
Vacatures
Vacatures

Bij Zegro ben je als medewerker geen nummer maar een volwaardig onderdeel van de organisatie.
We vinden het belangrijk dat onze mensen een fijne werkomgeving hebben en met plezier hun werk uit voeren. Hierdoor zetten alle medewerkers van Zegro altijd een stapje extra om de service naar onze klanten waar te kunnen maken. Ongeacht op welke afdeling.

Ben je opzoek naar een baan binnen een familiebedrijf? Zie je het wel zitten om je aan te sluiten bij een team van hardwerkende toppers?
Zegro is regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers voor verschillende afdelingen. Ook zijn we opzoek naar vakantiekrachten.

Lees meer