« Terug naar over Zegro

Ervaringen van klanten

Meatcave
Verantwoord culinair vlees eten
"De relatie met Zegro is goed en we zijn heel blij met hen. We hebben elke week een wisselend menu en ze denken graag mee hoe het menu leuk ingericht kan worden. Daarnaast komt Daan wekelijks langs met wijnen om passende wijn bij het menu te vinden. Super behulpzaam!"
Edelweiss
Elk moment van de dag
"Bij Zegro heb je een direct aanspreekpunt. Ieder probleem wordt direct besproken en opgelost. Er wordt kwaliteit geleverd en ze staan ook zeker open voor suggesties. Ze denken zeer oplossingsgericht en hebben grote stappen gemaakt in klantvriendelijkheid en op logistiek gebied."
OBBA
De Meditirrane keuken
"Wij zijn heel blij met Zegro. Ze helpen goed, zijn flexibel en regelen snel nieuwe producten. Zelfs wanneer we op het laatste moment iets nodig hebben komen ze het brengen. Over het algemeen zijn we heel gek op Zegro!"
Restaurant Fred
Genieten bij restaurant FRED
"Voor zowel de keuken als de kaaswagen bestellen wij bij Zegro. Echt een Rotterdamse zaak, die lekker in de buurt zit. Je kunt er makkelijk naartoe en even rondkijken in het assortiment. Ze begrijpen goed wat je nodig hebt en hebben aan een paar woorden al genoeg."
123