« Terug naar over Zegro

Ervaringen van klanten

OBBA
De Meditirrane keuken
"Wij zijn heel blij met Zegro. Ze helpen goed, zijn flexibel en regelen snel nieuwe producten. Zelfs wanneer we op het laatste moment iets nodig hebben komen ze het brengen. Over het algemeen zijn we heel gek op Zegro!"
Restaurant Fred
Genieten bij restaurant FRED
"Voor zowel de keuken als de kaaswagen bestellen wij bij Zegro. Echt een Rotterdamse zaak, die lekker in de buurt zit. Je kunt er makkelijk naartoe en even rondkijken in het assortiment. Ze begrijpen goed wat je nodig hebt en hebben aan een paar woorden al genoeg."
Edelweiss
Elk moment van de dag
"Bij Zegro heb je een direct aanspreekpunt. Ieder probleem wordt direct besproken en opgelost. Er wordt kwaliteit geleverd en ze staan ook zeker open voor suggesties. Ze denken zeer oplossingsgericht en hebben grote stappen gemaakt in klantvriendelijkheid en op logistiek gebied."
Muller & Co
Brasserie | Wijnbar
"Wij werken nu al 6.5 jaar met Zegro en zien hen als een prettige en loyale partner met een persoonlijke sfeer. Natuurlijk heeft Zegro ook moeilijke periodes gehad, maar die maakt iedereen door. Ze hebben er echter altijd alles aan gedaan om het weer op te lossen en de persoonlijke touch is dan doorslaggevend."
12