Het combineren van bier en eten is een innovatieve manier om gasten te verassen. Er gelden bij bier-spijs combinaties echter andere spelregels dan bij wijn-spijs combinaties. Het is belangrijk om deze spelregels te kennen wanneer je aan de slag gaat met het combineren van bier en spijs. Deelnemers kunnen na deze training zelfstandig bieren combineren met verschillende spijzen (smaken).
De cursus is geschikt voor ondernemers, bedrijfsleiders en koks. De cursus is ook af te nemen als incompany-training. Informeer naar de prijzen!
Deze training wordt ook in aangepaste vorm (3 uur) aangeboden aan bedieningsmedewerkers: Open Inschrijving € 165,00
De training Bier en Spijs vindt op locatie bij horecagroothandel Zegro plaats. De kosten van de training betreffen € 195,00 (Ex. BTW) per deelnemer. Na afloop van de training ontvangen alle deelnemers een certificaat van deelname van de Zegro Academy.
Datum | Training | Tijd | Locatie |
NTB | Bier & Spijs masterclass | 09:30-15:00 | Zegro |
Tijdens deze interactieve bier en spijs masterclass van 5 uur leren we ondernemers, bedrijfsleiders en koks hoe ze meer omzet kunnen maken door bieren met eten te combineren. Deze masterclass gaat diep op de materie in en heeft tot doel dat deelnemers na afloop zelf bier - spijs combinaties kunnen maken en gerechten kunnen ontwikkelen en verkopen in hun bedrijf.
Deelnemers nemen hun menukaart en drankenkaart mee, welke ze gaan gebruiken tijdens de groepsoefening.
1. Bierkennis
2. Bier goed kunnen proeven
3. Bier met eten combineren
4. Plan van aanpak maken
Deze training wordt in aangepaste vorm (3 uren) ook aangeboden aan bedieningsmedewerkers: Open Inschrijving € 165,00 Incompany voor € 995,00
Kom je het certificaat Bier en Spijs Masterclass bij ons halen? Neem dan contact met ons op via info@zegroacademy.nl voor meer informatie.