« Terug naar evenementen overzicht
Online gin en jenever masterclass!

Online gin en jenever masterclass!

Datum: 15 maart 2021
Tijd: 19:00
Locatie: Online

Op maandag 15 maart 2021 om 19:00 uur organiseert Zegro in samenwerking met Myriam Hendrickx (8ste generatie master distiller) van distilleerderij Rutte een online gin en jenever masterclass. 

Rutte heeft een lange historie; recepten zijn van generatie op generatie doorgegeven. Waar de industrie in de vorige eeuw zocht naar goedkopere methodes en grondstoffen, is deze “vernieuwing” aan de familie Rutte voorbij gegaan. Gelukkig maar; hierdoor zijn oude recepturen en vakmanschap bewaard gebleven. Ook nu de distilleerderij sinds de jaren ’90 van de twintigste eeuw niet meer in handen is van de familie Rutte, wordt de traditie in ere gehouden en distilleert men bij Rutte nog steeds op dezelfde eigenzinnige wijze als destijds voorvader Simon dat deed.

Tijdens de masterclass grijpen we terug naar de geschiedenis, geven we inzicht in het productieproces en vertellen we alles over de huidige trends die een belangrijke rol spelen van deze producten. Na aanmelden ontvang je van ons een proefpakket met daarin samples van de producten en een brochure met informatie over de producten. Bovendien ontvang je via de mail een link voor de online Zoom meeting.

Graag horen wij uiterlijk zondag 7 maart 2021 of je deelneemt aan de masterclass.

 

Deel dit bericht:
Inschrijven voor dit evenement
Ja, ik wil een gratis Rutte gin & jenever proefpakket ontvangen en deelnemen aan de online masterclass! Schrijf je in