« Terug naar nieuwsoverzicht

Achter de schermen met Cynthia

Achter de schermen Achter de schermen met Cynthia

Cynthia werkt 4 jaar bij Zegro en is begonnen op de vriesafdeling maar tegenwoordig werkzaam als hoofd delicatessen. Het Zegro bloed stroomt door de familie want ook Cynthia’s man werkt (22 jaar!) bij Zegro. Dennis wist Cynthia te vertellen over een openstaande vacature en zo geschiedde. Hoewel Cynthia en Dennis niet samenwerken op de vloer vinden ze het toch wel erg leuk om voor hetzelfde bedrijf te werken.

Cynthia werkt met veel plezier op de delicatessenafdeling en wordt ontzettend geliefd door klanten. “Ik vind mijn werk super leuk en deze afdeling is mijn favoriet. Het leukste vind ik het contact met mijn collega’s en de klanten. De producten spreken me ook echt aan. In het begin wist ik niet waar mensen bepaalde ingrediënten voor gebruikten. Dan ging ik googlen wat het nou precies was om zo mensen beter te kunnen adviseren”.

Natuurlijk vroegen wij ons af of Cynthia zelf ook graag kookt. Zeker gezien alle inspirerende producten die dagelijks door haar handen gaan. “Ik kook niet vaak maar als ik kook dan maak ik graag kip kerrie, gamba's of pasta klaar. Ook test ik graag nieuwe producten uit het assortiment”.

cynthia zegr0 2

Cynthia’s absolute passie is haar paard. Bijna iedere dag is ze in de manege te vinden. “Ik ben een echt buitenmens en hou van de natuur. Lekker wandelen met mijn hond Budha. Ook mijn nichtjes en neefje zijn mijn absolute trots!” Een andere grote hobby van Cynthia is Feyenoord. Ze is elke wedstrijd in de Kuip te vinden en is natuurlijk ook in het bezit van een seizoenkaart.

Hoe zie jij jezelf binnen 5 jaar binnen Zegro? “Het liefst op dezelfde plek. Ik heb het erg naar mijn zin. Recent heb ik er een nieuwe koelwand bij gekregen met merendeels aioli, `tapenades, pesto's, marinades etc. en dat is echt mijn trots”. Ik kijk uit naar de kerstperiode. Die drukte en sfeer eromheen vind ik prachtig. Elk jaar komt de zingende kerstman in de zaak en dan maken we er een echt feestje van”.

Cynthia’s doel voor de komende tijd is in ieder geval de delicatessenafdeling blijven perfectioneren. Ook hoopt ze dat er in de toekomst weer proeverijen georganiseerd kunnen worden die momenteel on hold staan in verband met Covid-19. “Het is een lastige periode. De veranderingen en hopen dat iedereen gezond blijft. Maar dit is wel een periode waardoor je echt ziet hoe sterk we zijn als team. Samen staan we sterk!”

Deel dit bericht: