« Terug naar nieuwsoverzicht

Achter de schermen met Yashar

Achter de schermen Achter de schermen met Yashar

Graag stellen we je voor aan Yashar. Yashar is een echte duizendpoot en een belangrijke schakel binnen Zegro als facilitair medewerker. Hoogwerkers, schrobmachines of heftrucks, nergens draait hij zijn hand voor om. Is er iets stuk? Dan weet Yashar het wel te maken. Hij kan absoluut niet stilzitten en ik zie hem dan ook regelmatig voorbij sjezen. Genoeg reden dus om meer te weten te komen over Yashar!

Yashar is in 2016 begonnen bij Zegro als medewerker kwaliteitscontrole in het magazijn. Tegenwoordig werkt hij als facilitair medewerker en is hij op alle afdelingen te vinden. Eigenlijk zorgt Yashar ervoor dat alles op rolletjes loopt en houdt hij zich bezig met diverse huishoudelijke werkzaamheden.

Yashar woont met veel plezier in de buurt van de Kruiskade in Rotterdam. “Ik vind het een heerlijke buurt en lekker druk. Er gebeurt altijd van alles”. Nadat hij uit Irak is vertrokken heeft hij 5 jaar in Groningen gewoond maar hier vond hij het een beetje saai.

In zijn vrije tijd kookt hij graag en bereidt dan het liefste vleesspiezen. “Je kan mij echt wakker maken voor Gyros. Dit maak ik dan ook regelmatig”. Daarnaast begint voor Yashar het weekend pas echt met een goed glas wijn en een lekker stuk oude kaas.

Hij houdt enorm van antiek en heeft ook een antiek interieur. Markten afstruinen voor pareltjes en deze daarna opknappen. “Antiek restaureren en zorgen dat het meubelstuk zijn originele staat blijft behouden vind ik geweldig”. Ook sleutelen aan (race)fietsen doet hij graag. “Ik ben altijd bezig met mijn handen en hou van dingen maken”.

Yashar staat voor iedereen klaar. “Het is altijd gezellig met collega’s. Een beetje geinen met elkaar”. Hij ziet zichzelf het liefst op de plek waar hij nu werkt want hier voelt hij zich gelukkig.

Deel dit bericht: