« Terug naar nieuwsoverzicht

Zegro's Bistrozet

Achter de schermen Zegro's Bistrozet

Achter de schermen bij Bistrozet

Het kan bijna niet anders of je hebt haar weleens gezien bij ons in de winkel; Carolien. Een bekend gezicht bij veel klanten en dé drijvende kracht achter Bistrozet. Vanaf haar 18e werkt ze al in de horeca. Met haar voorgaande werkgever kwam ze regelmatig bij Zegro. Toen hij besloot te stoppen met zijn snackbar en pizzeria, nam Carolien het stokje van hem over. Uiteindelijk was het echter ook voor Carolien tijd om afscheid te nemen van de snackbar.

Zegro bleef daarentegen in beeld. Hier ging ze aan de slag als caissière en werd ze één van de veel geziene gezichten in onze winkel. Totdat er een plek in Bistrozet vrijkwam. De voormalige chef en assistent leidinggevende ging weg en er was een waardige opvolger nodig. Al snel viel de keuze op Carolien. Met enige aarzeling waagde zij de stap. Want hoe kon zij, zonder enige ervaring als chef, de leiding over de brasserie op zich nemen?

Deze twijfels bleken totaal overbodig. Met behulp van haar eerdere ervaring is Carolien uitgegroeid tot de koningin van Bistrozet. Samen met haar team maakt ze de lekkerste broodjes, soepen, uitsmijters en nog veel meer klaar. Wekelijks laat zij zich inspireren door de producten uit de winkel, het seizoen en de mensen om haar heen, om een uniek broodje van de week te bedenken. Is er toevallig een product over uit de winkel? Geen verspilling nodig, Carolien tovert het om in een heerlijk broodje!

Dag in dag uit komen vaste klanten langs voor een praatje en een kopje koffie. Ook tijdens de lunch is er genoeg werk aan de winkel voor Carolien en haar team. Dat is ook wat Carolien het leukst aan haar werk vindt; de mensen. Ze kent bijna alle klanten van gezicht en heeft met velen een persoonlijke band opgebouwd. De steun en het vertrouwen van deze klanten en haar collega’s, hebben haar het zelfvertrouwen gegeven om in haar rol te groeien.

Carolien heeft het dan ook zeker waargemaakt als assistent leidinggevende van Bistrozet. Een prestatie om trots op te zijn. Uiteindelijk zijn het de mensen om je heen die bijdragen aan het realiseren van mooie resultaten. Het team van Bistrozet zet zich dan ook dagelijks in om klanten een warme ontvangst te bieden. Zien we jullie ook weer snel verschijnen bij ons in de bistro?

bras2

 

Deel dit bericht: