« Terug naar nieuwsoverzicht

Alleen toegang met klantenpas

Blogs Alleen toegang met klantenpas

Helaas mogen we op last de overheid geen consumenten meer toelaten in onze groothandel. Ondanks het feit dat we dit besluit betreuren, zijn we tegelijkertijd ontzettend trots dat we heel veel Rotterdammers in deze moeilijke tijden hebben mogen helpen. De maatregel is onderdeel van de landelijke winkelsluiting in het kader van de lockdown, die dinsdag 15 december 2020 in ging. Toen in het voorjaar de eerste lockdown werd afgekondigd, werd besloten om consumenten tijdelijk toegang te geven tot groothandels om zo de supermarkten te ontzien en consumenten de keuze te bieden om boodschappen te doen in een ruim opgezette winkel. In oktober mochten wij daarom voor de tweede keer onze deuren openstellen voor consumenten. Helaas is hier sinds vandaag een einde aangekomen en is de winkel enkel nog toegankelijk voor klanten in het bezit van een Zegro pas.

Juist tijdens een periode van de sluiting van niet-essentiële winkels én de aankomende feestdagen komt er een nóg hogere druk op de supermarkten te liggen en neemt het aantal bezoekers van supermarkten alleen maar toe.

Mocht men besluiten alsnog een beroep op groothandels te willen doen ter bevordering van het veilig en hygiënisch kopen van boodschappen, openen wij uiteraard weer onze deuren.

Deel dit bericht: