« Terug naar nieuwsoverzicht

Lunchtijd? Delibert!

Blogs Lunchtijd? Delibert!

Delibert, opgericht door Bert de Lange, is dé plek om je bedrijfslunch of de catering voor een conferentie te regelen. Met de lunchproducten van Delibert wordt iedere lunch een feest. Van een basic lunch tot aan een luxe luncharrangement; vele hotels, conferentiecentra, bedrijven en cateraars zweren al bij de dagverse producten van Delibert. Iets waar Bert toen hij in 1993 begon alleen maar van kon dromen.

 Bert Deli promotie 2 compressor


Met cateringervaring en een achtergrond in de patisserie, weet Bert maar al te goed waar kwaliteitshapjes aan horen te voldoen. Bij eerdere werkgevers zag hij hoe hapjes snel in elkaar geflanst werden en er matige kwaliteit geleverd werd. Dit moet anders dacht Bert. Zo ontstond het idee voor Delibert. Een eigen zaak waar de producten handgemaakt en dagvers zijn. Dagelijks bereid het team hier zo’n 2.500 tot 3.000 lunches, met pieken van wel 15.000 lunches!

Via de online omgeving is een breed assortiment aan lunch- en borrelproducten te bestellen. Zo zijn onder andere glutenvrije, lactosevrije, veganistische en vegetarische producten standaard in het assortiment opgenomen. Je kunt voor een vast arrangementen kiezen, maar er is ook maatwerk mogelijk. Voor de horeca heeft Delibert bovendien speciaal samengestelde banquetingmappen. ‘Slechts’ een broodjeszaak kunnen we Delibert dan ook niet meer noemen.

De echte Rotterdamse mentaliteit is eveneens bij Delibert terug te vinden: ‘U bestelt, wij draaien’. Met spoed een complete lunch nodig voor morgenmiddag? Delibert zorgt dat het de volgende ochtend klaarstaat om geleverd te worden. De vanzelfsprekendheid waarmee iedere dag weer enorme hoeveelheden aan dagverse producten de deur uitgaan is ongekend. Dankzij flinke innovaties gaat Delibert in de toekomst bovendien nog slagvaardiger te werk.

Er is echter nog genoeg te dromen. Bert zou namelijk graag een grote speler willen worden op de Rotterdamse markt. Als we de arrangementen van Delibert eens goed bekijken, hebben wij er wel vertrouwen in dat dit gaat lukken. De broodjes en hapjes zien er namelijk bijzonder smakelijk uit. Is het al lunchtijd?
Kijk ook op: www.delibert.nl

Deel dit bericht: