« Terug naar nieuwsoverzicht

HEILIGE BOONTJES X ZEGRO

Blogs HEILIGE BOONTJES X ZEGRO
HEILIGE BOONTJES IN DE HORECA
Heilige Boontjes koffie is vanaf vandaag voor de horeca exclusief verkrijgbaar bij Zegro. Maak kennis met de kilozakken Blend 010, een combinatie van koffies uit Midden- en Zuid-Amerika. Naast heerlijke koffie en een eerlijke deal voor de boeren in het land van herkomst gebruikt Heilige Boontjes haar winsten in Nederland om jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt op te leiden en te werk te stellen.

KOFFIE HET MIDDEL; TOEKOMSTPERSPECTIEF HET DOEL
Politieagent Marco en sociaal makelaar Rodney bedachten dat re-integratie anders, duurzaam en vooral leuker zou kunnen. Koffie het middel; toekomstperspectief het doel. Het doel van dit project is (kansarme) jongeren uit Rotterdam aan het werk te krijgen. Naast jongeren die met justitie in aanraking zijn gekomen, zijn dit ook alleenstaande moeders en jongeren met een licht verstandelijke beperking. Ze werken in de koffiezaken en in de koffiebranderij. Een traject duurt 10 maanden en daarna worden de jongeren begeleid naar betaald werk. Wanneer je deze koffie serveert zorg je er dus tegelijkertijd voor dat de straten in de stad leuker en veiliger worden.

HONDURAS, GUATEMALA EN BRAZILIË
Heilige Boontjes gebruikt uitsluitend specialty coffee, dat zijn de beste Arabica bonen die er wereldwijd verkrijgbaar zijn. De koffie in dit product is geteeld door UTZ gecertificeerde boeren die betere landbouwmethoden implementeren, met respect voor mens en planeet. Een harmonieuze blend uit Honduras, Guatemala en Brazilië én door haar hinten van chocolade en fruit een echte allemansvriend. 

PROEVEN?
Ben je benieuwd naar de koffie van Heilige Boontjes? We schenken Blend 010 tot eind december in onze brasserie. 

BEKIJK DE LANCERINGSVIDEO
youtube heiligeboontjes
 
Heilige Boontjes maakt gebruik van duurzame producten, met keurmerken als UTZ, Rainforest alliance en Fair trade.

Verpakt per zak van 1 kilo
Artikelnr: 2011.626.36

Deel dit bericht: