« Terug naar nieuwsoverzicht

Knorr Professional Intense Flavours

Blogs Knorr Professional Intense Flavours

Met de nieuwe Knorr Professional Intense Flavours voeg je eenvoudig complexe smaken toe aan elk gerecht, zonder ingewikkelde kooktechnieken


Gasten willen verrast worden door unieke gerechten met spannende en uitgesproken smaken. Met de nieuwe Knorr Professional Intense Flavours voeg je eenvoudig complexe smaken toe aan elk gerecht, zonder ingewikkelde kooktechnieken:

  • Win tijd door het eenvoudig toevoegen van complexe smaken
  • Creëer meer gelaagdheid met de rijke en volle smaakmakers
  • Experimenteer en varieer: koud en warm toepasbaar
  • Glutenvrij, vegetarisch en veganistisch!
  • Zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen

Met de Intense Flavours win je tijd in de keuken. De smaakmakers brengen gerechten in harmonie, verbinden smaken aan elkaar en geven een gerecht diepgang. De Intense Flavours zijn breed toepasbaar: je kunt ermee marineren, lakken, stoven, en bakken en ze zowel koud als warm aan de bereiding toevoegen. Daarnaast zorgen ze gemakkelijk voor een rijke rooksmaak of intense umamibeleving, zonder dat je een barbecue of oven hoeft te gebruiken. 

Je verruilt bereidingswijzen, ingrediënten en onderdelen van een gerecht eenvoudig voor een scheutje Roast Umami, Citrus Fresh of Deep Smoke. Hiermee schrap je veel voorbereidingstijd en je krijgt er gemak en snelheid voor terug. En de smaak? Die is minstens net zo lekker en zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen. 

Je hebt natuurlijk nog wel je creativiteit als chef nodig om te verzinnen hoe je deze smaakverrijkers gaat inzetten in jouw keuken. Om je daarmee op weg te helpen, geven we je hieronder een aantal ideeën voor kooktechnieken en recepten waarbij je de Intense Flavours kunt inzetten. 

Verkrijgbaar in 3 intense smaken

Citrus Fresh
De Knorr Professional Intense Flavours Citrus Fresh is gemaakt van mandarijn, Perzische limoen en yuzu. De Citrus Fresh is te gebruiken in elke bereidingsstap, maar als finishing touch geeft het je gerecht een klein zuurtje en heel veel frisheid. De smaak is dieper dan citrussap. Waar een citroen vaak scherp zuur is, geeft de Citrus Fresh vooral een fris, diep en vol aroma.

Deep Smoke
De Intense Flavours Deep Smoke wordt gemaakt van gerookte ui, knoflook en suiker. Die ingrediënten zorgen voor een gelaagde smaak, zonder de scherpe, bittere randjes die een gerookt product kan krijgen. Omdat Deep Smoke is gemaakt van natuurlijke ingrediënten, is de smaak veel breder dan rook alleen. Er zit zoet in van de gekarameliseerde suikers, maar ook een prettig zuurtje.

Roast Umami
De Knorr Professional Intense Flavours Roast Umami geeft de complexe umamismaak aan je gerecht, zonder dat je producten zelf urenlang hoeft te roosteren om die maillardreactie te krijgen. De hartige smaak van de gekarameliseerde uien en knoflook in de Roast Umami maakt een soep, saus of marinade intenser en warmer.

Ontdek alle toepassingen op UFS.COM/INTENSE

  

Wil je Knorr Professional Intense Flavours gratis proberen?
Klik op onderstaande button en vul het formulier in.

sample

 

knorr intense flavours toepassingen 

Nog geen klant?
Klant worden van Zegro? Vraag dan hier een klantpas aan en zoek ons ook eens in onze winkel op! 

Deel dit bericht: