« Terug naar nieuwsoverzicht

Kerst bij Muller & Co

Blogs Kerst bij Muller & Co

Kerst bij Muller & Co

Voor een sfeervolle kerstbeleving reizen we af naar het hart van de provincie Zuid-Holland. Hier, in het centrum van Berkel en Rodenrijs, vinden we brasserie en wijnbar Muller & Co. Sinds haar opening in 2015 is Muller & Co uitgegroeid tot een waar begrip bij de inwoners van Berkel en Rodenrijs, maar ook buiten de plaats is de brasserie en wijnbar niet onopgevallen gebleven. Met name rondom de feestdagen pakt Muller & Co groots uit.

December is namelijk dé maand van Muller & Co. Het begint allemaal op 2 december met de Sinterklaasbrunch. Zodra de laatste feestvierders zijn vertrokken, is het echter tijd om de kerstdecoraties tevoorschijn te halen. Twee dagen lang wordt het pand van Muller & Co volledig in kerstsferen gebracht. Hierna gaat het feest pas echt van start. Van het Jingle Bell Ball op Kerstavond tot kerstbrunches en -diners; in drie dagen tijd vieren zo’n 1200 gasten Kerst bij Muller & Co. De maand wordt bovendien gepast afgesloten met het spetterende oudejaarsfeest “Knallende Kurken”.

Muller & Co kan dan ook het best omschreven worden als een multifunctioneel horecabedrijf. À la carte dineren, gezellig lunchen of een avondje stappen; Muller & Co is van alle markten thuis. Ook voor feesten en partijen is dit the place to be. Naast particuliere en bedrijfsfeesten, verzorgd Muller & Co meerdere zondagen per jaar live muzikaal entertainment. De recent overkapte tuin biedt nu bovendien nog meer capaciteit voor feesten en partijen.

Op culinair gebied weet Muller & Co zich prima te meten met de betere wijn en spijslokalen in Rotterdam en omgeving. De wereldse keuken biedt gasten een ruime variatie aan gerechten. Zo zijn er niet alleen klassiekers als rundersteak, kipsaté of een burger op het menu te vinden, maar bijvoorbeeld ook rode curry, fish & chips of risotto. Combineer deze spijzen met één van de prachtige wijnen uit het uitgebreide wijnaanbod en het plaatje is compleet.

Tijdens de koude winterdagen zijn de gestoofde kalfswang met aardappelmousseline en de tomahawk steak met rode wijn jus absolute aanraders. Het enthousiaste personeel helpt bovendien graag bij het maken van de juiste keuze. Samen beloven deze warme gastvrijheid en de heerlijke wijnen en spijzen, veel goeds voor de feestdagen. Vrolijk Kerstfeest en alvast een Gelukkig Nieuwjaar!

www.mullerenco.nl

mullerwebsite2 

Deel dit bericht: