« Terug naar nieuwsoverzicht

OBBA: De mediterrane keuken op haar best

Blogs OBBA: De mediterrane keuken op haar best

11 jaar geleden werd de droom van Maaike werkelijkheid; een eigen restaurant. Samen met haar man Ugur opende zij lounge restaurant OBBA. In dit sfeervolle mediterrane restaurant, kunnen gasten zich laten verrassen door de Turkish nouveau cuisine. Wat dit inhoudt? Heerlijke mediterrane gerechten met een Turkse touch en een Franse knipoog. Deze combinatie zorgt voor prachtig opgemaakte borden met mezze’s, salades en verschillende vis- en vleessoorten.


Inmiddels is OBBA uitgegroeid tot een ware holding met drie vestigingen in Rotterdam. Naast het lounge restaurant aan de Rijnhaven, zijn Maaike en Ugur nu ook de trotse eigenaren van de OBBA Foodbar in de Markthal en OBBA’s Day & Night in de Witte de Withstraat. Iedere vestiging heeft een eigen identiteit en menukaart. Zo draait het in het lounge restaurant allemaal om kwaliteit en je heerlijk in de watten laten leggen. De Foodbar in de Markthal staat in het teken van puur genieten met verschillende mezze schotels. Bij OBBA’s Day & Night is het zien en gezien worden. In de Josper oven worden hier tot in de kleine uurtjes fantastische vleesgerechten bereid. Ideaal voor na het stappen, maar ook perfect voor een avond genieten van heerlijk eten en drinken.


De absolute specialiteit is de Mezze super de luxe. Deze overheerlijke schotel vol kleine mediterrane gerechtjes is een absolute aanrader voor liefhebbers van de Mediterrane keuken. Van Turks brood tot warm vlees en piri piri garnalen, het enorme plateau bevat voor iedereen wel wat wils. Dit super de luxe feestmaal is bovendien in alle drie de OBBA vestigingen te bestellen.


In de toekomst hoopt OBBA heel Nederland te kunnen veroveren met haar unieke menukaart. Voorlopig blijven de geboren en getogen Rotterdammers echter nog even in hun eigen stad. Hier kunnen ze met behulp van Zegro hun gasten blijven verrassen met bijzondere gerechten. Het opbouwen van een persoonlijke band met gasten staat hierbij centraal. Gasten moeten het gevoel krijgen dat ze thuiskomen om van hun favoriete gerechten te genieten. Met een menukaart als deze lijkt dat geen moeilijke opgave, bij OBBA vindt je de Mediterrane keuken op haar best!

 

 

Deel dit bericht: