« Terug naar nieuwsoverzicht

Ron Perla del Norte; authentieke Cubaanse rum!

Blogs Ron Perla del Norte; authentieke Cubaanse rum!

Ervaar de lijn van buitengewone Cubaanse Rum; Ron Perla Norte. Deze rum wordt gemaakt door authentieke en ambachtelijke Cubaanse Rum Distilleerderijen. De aroma's variëren van verkoold eiken tot romige vanille en van groene appel tot chocolade pinda's. De authentieke Cubaanse smaak, de geur en de cultuur proef én ervaar je! 

Zo is de Ron Perla Norte Carta Blanca een typische, maar goed ontwikkelde witte rum. Deze ontwikkeling van aroma’s is te danken aan de traditionele manier van rijping in wit eiken vaten. Juist die vaten zorgen voor de specifieke en unieke smaak. De rum kenmerkt zich door een goede zoet balans met een lichte bittere toon.

sfeerfotos ron perla

De licht zoete variant; Ron Perla Norte Anejo onderscheidt zich door de mildheid die het heeft ondanks dat hij 7 jaar heeft gerijpt in de kelder van het Cubaanse rumhuis Ron Perla del Norte. Anejo kenmerkt zich door zijn donkere kleur, volle aroma’s en diepe tonen.

ron perla flessen nieuw

De derde variant past qua smaak en uiterlijk precies tussen eerder genoemde. Carta Oro is namelijk een goudkleurige rum met een karakteristieke en onnavolgbaar aangename smaak. De rum heeft een natuurlijke zoete toon die je doet denken aan Cubaans suikerriet. De sterke geur van vanille met de lichte tonen van hout vanuit het rijpingsproces doet iedere rumliefhebber goed! 

Geniet, maar drink met mate.

Deel dit bericht: