« Terug naar nieuwsoverzicht

Feestelijke cocktails met Tia Maria

Blogs Feestelijke cocktails met Tia Maria

Rond de feestdagen wil je extra uitpakken en je gasten verrassen met feestelijke hapjes en drankjes. De Tia Popcorn cocktail brengt jouw gasten direct in kerstsfeer. De unieke smaak is een mix van koffie, vanille en chocolade. En door haar zachte en elegante karakter uitstekend geschikt als afsluiter van een goed diner. Tia Maria toevoegen aan je kerstmenu is zeker een goede keuze!

Tia Popcorn
Schenk de Tia Maria, espresso, melk en popcorn siroop in een shaker. Voeg ijs toe en mx de ingrediënten door elkaar. Giet de cocktail met behulp van een zeef in bijvoorbeeld een latté glas. Garneer met een handje popcorn.

Wat heb je nodig?
50 ml Tia Maria
Dubbele espresso shot 
20 ml Monin Popcorn Siroop
50 ml melk
Popcorn

tiamaria banner 1

Tia Tonic
Meng de Tia Maria met de tonic en garneer met een vleugje grapefruit of citroenschil voor een snelle en eenvoudige bruisende cocktail combinatie.

Wat heb je nodig?
50 ml Tia Maria
80 ml tonic
Grapefruit of citroen 
Ijs

espresso martini tiamaria

Espresso Martini
Vul een martiniglas met ijs en laat dit even rusten. Schenk Tia Maria, wodka en espresso in een shaker. Vul de rest van de shaker met ijs. Schud de ingrediënten door elkaar. Giet het martiniglas met ijs leeg. Schenk de inhoud van de shaker met een zeef in het glas. Serveer met drie koffieboontjes.

Wat heb je nodig?
25 ml Tia Maria
25 ml Vodka
25 ml enkele of dubbele espresso
5 ml suikersiroop

Tia Maria Cold Brew Coffee Liqueur
Tia Maria is een zoete likeur met een sterk koffie-achtig karakter en een complexe aroma structuur. Het gebruik van Cold brew-extractie zorgt voor de kenmerkende smaak van onze koffielikeur, dankzij drie belangrijke elementen: 100% Arabica-koffie voor de kenmerkende geroosterde, volle rijke smaak, vanille voor de zachte, fluweelachtige ondertonen en Jamaicaanse rum die Tia Maria zijn body, diepgang en structuur geeft.

Meer recepten? Kijk op de website van Tia Maria.

 

Deel dit bericht: