« Terug naar nieuwsoverzicht

Zegro en Rungis slaan de handen inéén!

Blogs Zegro en Rungis slaan de handen inéén!

Met ingang van 1 januari 2021 zal groenten- en fruitspecialist Rungis het complete AGFpakket voor horecagroothandel Zegro gaan invullen, zowel voor de winkel als voor de bezorging. Het gehele assortiment van Rungis komt zo beschikbaar voor alle klanten van Zegro.

Zowel Zegro als Rungis zijn trotse zelfstandige familiebedrijven met een team van zeer betrokken en kundige medewerkers. Beide bedrijven blijven zelfstandig en bundelen tegelijkertijd de krachten om de horecaprofessionals in Rotterdam en omgeving nog succesvoller te laten zijn.

Zegro levert, op een verantwoorde manier, hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs en garandeert een persoonlijke service. Binnen no-time ben je onderdeel van de Zegro familie. Bezoek de mooie winkel in Rotterdam-Spaanse Polder of laat je bestelling bezorgen door één van de ruim 30 vrachtwagens.

Rungis is de toonaangevende groente- en fruitspecialist voor restaurants en foodprofessionals. Met goed getimede informatie en betrouwbare service zorgt Rungis dat chefs en horecaondernemers kunnen uitblinken. Product, prijs en passie gaan bij Rungis hand in hand. Rungis gaat voor méér smaak en mínder afval, voor betrouwbare leveringen en voor overtroffen verwachtingen.

Zegro biedt samen met Rungis een degelijk basisassortiment voor een scherpe prijs én de meest smaakvolle specialties op het gebied van groente en fruit voor de veeleisende chef. Zegro klanten blijven hun AGF-producten bij Zegro bestellen en krijgen deze geleverd zoals ze dat van Zegro gewend zijn.

Voor klanten van Zegro verandert er dus niets in het bestel-, bezorg-, en facturatieproces. Wat wel verandert, is dat klanten de beschikking krijgen over een veel breder en dieper assortiment groente en fruit. Daarnaast staan de vakspecialisten van Rungis het team én de klanten van Zegro bij als er behoefte is aan advies of een bijzonder product.

Zegro en Rungis kijken met veel trots en plezier uit naar de samenwerking en zetten hiermee een volgende stap bij het beschikbaar maken van smaakvol en bijzonder groente en fruit voor de foodprofessionals.

Deel dit bericht: