« Terug naar nieuwsoverzicht

Zon, zee en Elements Beach

Blogs Zon, zee en Elements Beach

Zon, zee en Elements Beach; de perfecte combinatie voor deze zomer

Zodra de temperaturen stijgen, de zon weer hoog aan de hemel staat en de strandgangers hun weg naar het strand van ’s Gravenzande vinden; breken de hoogtijdagen voor Elements Beach aan. In deze relaxte strandtent voelt het even alsof je op vakantie bent. Hier kun je ontsnappen aan de drukte van de stad en heerlijk met je voeten in het zand genieten van alle culinaire verrassingen die het personeel van Elements Beach te bieden heeft.  

Nog niet eerder kwamen we de combinatie van vegan en strand tegen. Bij Elements Beach is dit echter de normaalste zaak van de wereld. Hun missie? Mensen verrassen door ze kennis te laten maken met fantastische vegan gerechten als jackfruit, vegan shoarma of een broodje falafel. Vis- en vleeseters komen hier echter ook prima aan hun trekken, dankzij het aanbod van biologische vis- en vleesgerechten.

En het aanbod op de kaart is ruim. Bij Elements Beach draait het vooral om gezellig samen eten, met een drankje in je hand en het geluid van de golven in de branding op de achtergrond. Met de uitgebreide ‘share’ kaart kun je daarom zelf een schaal met verschillende gerechten samenstellen, om samen met familie en vrienden te delen terwijl je geniet van de zon. Langzaam laat je alle zorgen van je af glijden; het relaxte, maar servicegerichte personeel van Elements Beach staat namelijk de hele dag voor je klaar.

De elementen zijn Elements Beach bovendien goed gezind. Sinds eigenaren Jennifer en Marc de goed lopende strandtent in 2013 overnamen is de omzet vrijwel verdubbeld. Het stel liep al enige tijd rond met plannen om samen een horecaonderneming op te starten en met Elements Beach hadden zij zich geen betere locatie kunnen wensen. Ruim 6 jaar verder hebben Jennifer en Marc echt hun eigen stempel op de strandtent gedrukt. De stijl is robuuster geworden met minder houtsnijwerk. De easy-going sfeer is daarentegen krachtiger dan ooit.

Elements Beach lijkt dan ook een zonnige toekomst tegemoet te gaan, waarin ze op culinair gebied nog verder willen uitbreiden. Daarnaast staan er ook genoeg feesten en partijen op de planning, zoals het festival Struinen in de Duinen op 27 juli. Dit zomerse feest wordt wegens succes al voor de vierde keer georganiseerd en is uitgegroeid tot een waar festival met live muziek. Maar ook voor trouwfeesten en vergaderingen aan zee zit je hier goed. Waar je ook voor komt, één ding is zeker; bij Elements Beach ben je helemaal in je element.

elements1

Deel dit bericht: