« Terug naar nieuwsoverzicht

Fentimans

Nieuw assortiment Fentimans

Made in Great Britain Since 1905

FENTIMANS maakt sinds 1905 de beste kwaliteit natuurlijke botanische dranken. Hun bekroonde ambachtelijke dranken zijn handgemaakt, met de beste natuurlijke ingrediƫnten en met behulp van de botanische brouwtechniek. Deze techniek wordt al sinds dag 1 gebruikt. Het kost 7 dagen om de drankjes te maken en het proces is al meer dan honderd jaar onveranderd gebleven. De kennis en expertise worden doorgegeven van generatie op generatie binnen de Fentimans familie. Het resultaat is een scala aan drankjes, die op zichzelf of als mixer gedronken kunnen worden. Een greep uit het Fentimans assortiment:

Pink Rabarber Tonic Water

Tonen van pittige rabarber met gekonfijte ondertonen, die doen denken aan vintage snoepjes. Pink Rabarber Tonic Water geeft een London Dry gin een unieke en verfrissende dimensie. Barstens vol smaak!

Oriental Yuzu Tonic

Helder, levendig en citrusachtig; Oriental Yuzu Tonic is een verfrissende en opbeurende mixer. Doordrenkt met Yuzu-extracten met subtiele kruidenondertonen. Ideaal om te mengen met een sterke London Dry of botanisch rijke gins.

6f7e28a0e39c004f70aaf2e51ca42b47

 

Nu verkrijgbaar bij Zegro.

 

 

 

 

Deel dit bericht: