« Terug naar nieuwsoverzicht

NIEUW: vlijmscherpe, customized Deejo-messen

Nieuw assortiment NIEUW: vlijmscherpe, customized Deejo-messen

Deejo

Met de ultralichte, vlijmscherpe en praktische messen van Deejo steel jij de show in de keuken. De Deejo begon als een wens van bedenkers Luc Foin en St├ęphane Lebeau om een degelijk lichtgewicht mes te ontwikkelen om in je zak mee te dragen. Oorspronkelijk ontwikkelden ze het ultralichte zakmes voor Baladeo in 2010, maar nu is het een geheel eigen merk. Het Deejo-mes is super licht van gewicht, vlijmscherp, bijzonder praktisch in het gebruik en bovenal erg mooi om te zien.  

Chef Diego Buik ambassadeur voor Deejo-messen:

''Een van de signatures van mijn hamburger was een steakmes dat recht in de burger stond. maar ja, voor de wedstrijd Beste Hamburger van Nederland neem je niet een simpel steakmes. Dus ben ik bij mijn slijper gaan vragen of hij me kon helpen. Nadat hij me de eerste Deejo-messen liet zien, was ik meteen verkocht en heb ik de messen gebruikt voor de wedstijd. Sindsdien ben ik verliefd op het merk en daarmee ook meteen ambassadeur voor dit geweldige messenmerk.'' 

Deejo is meer dan slechts een zakmes. Met een eigen tattoo gegraveerd in het lemmet, maak je het mes helemaal eigen. Hierdoor wordt Deejo een uniek, mooier en persoonlijk object dat onderdeel is van je identiteit. Maar naast dat het een heel mooi en persoonlijk mes is, is het ook gewoon zeer functioneel. Nu te verkrijgen in ons assortiment met (of zonder) eigen graveerset om een eigen, unieke tattoo te ontwikkelen. 

Nathan Azopardi Deejo IMG 1375 

 

Deel dit bericht: