« Terug naar nieuwsoverzicht

Schoon in een handomdraai

Nieuw assortiment Schoon in een handomdraai

Onder het motto “hygiënisch schoon in een handomdraai” introduceert Wecoline Clean ’n Easy reinigingsdoeken voor ziekenhuis en medische instellingen.

De kant en klare reinigingsdoeken bieden uitkomst voor tussentijdse schoonmaak. De doeken zijn reeds voorzien van een reinigingsmiddel waardoor fouten worden voorkomen. Omdat verschillende oppervlakten om verschillende schoonmaakmiddelen vragen, zijn er reinigingsdoeken in vier kleuren. Blauw voor het interieur, geel voor glas en spiegels, rood voor sanitair en groen voor uiteenlopende hygiënische schoonmaaktoepassingen.

Om het de medewerkers gemakkelijk te maken, is door Wecoline een speciale Clean ’n Easy werkwagen ontwikkeld. Een handige, wendbare trolley voorzien van dispenseremmers met reinigingsdoeken, een houder voor disposable handschoenen, een afvalzakhouder en twee steelhouders. Wie de reinigingsdoeken een vaste plaats op de afdeling wil geven, kan ze opbergen in een wandhouder.

Wecovi stelt dat de praktijk uitwijst dat met alleen structurele reiniging de hygiëne in een ziekenhuis of medische instelling nog niet gewaarborgd is. Waar gewerkt wordt raakt wel eens iets vuil. Maar niet voor ieder ongelukje of vlek kan een schoonmaker geroepen worden. Wecoline Clean ’n Easy is een ideale oplossing voor tussentijdse schoonmaak.

Nu verkrijgbaar bij Zegro.

 

Deel dit bericht: