« Terug naar nieuwsoverzicht

Bouwen met een team!

Nieuws Bouwen met een team!

Ter gelegenheid van ons 50-jarig bestaan hebben we een prachtig jubileumboek laten maken, een waardevol archief gebundeld in een prachtig rood boek. Het boek, al 50 jaar een familie voor de horeca, bestaat uit interviews met Zegro klanten, met allemaal hun eigen bijzondere verhaal.

“Ik kreeg in 2019 de kans om Crazy Pianos over te nemen en die kans heb ik met beide handen aangegrepen. Mijn doel is om me met Crazy Pianos meer te gaan onderscheiden de komende periode, ook met het restaurant.

“Het eten is eigenlijk ook onderdeel van het entertainment geworden.”

Ik vind het ongezellig als er groepen mensen komen eten die vervolgens 5-10 minuten op de kaart gaan kijken om te beslissen wat ze gaan eten, dus we doen nu shared dining, zodat mensen hun tijd kunnen besteden aan elkaar en aan het entertainment dat we bieden. We doen ook veel meer bereiding aan tafel, dus het eten is eigenlijk ook onderdeel van het entertainment geworden. Ik wil Crazy Pianos de komende jaren verder gaan uitrollen in Nederland en daarna zelfs in het buitenland. Het opzetten van eenzelfde concept is anderen nog niet gelukt, maar ik denk dat het bij mij wel succesvol wordt, omdat ik mijn volledige focus op Crazy Pianos heb. Daarnaast hebben we de afgelopen periode hard gewerkt om een sterk team neer te zetten dat respect voor elkaar heeft, waardoor de sfeer ook heel goed is en dat zien de gasten ook terug. Met hen ga ik verder bouwen.

Wat ik heel sterk vind aan een bedrijf als Zegro, is dat ik nog steeds minstens tien dezelfde gezichten zie in de winkel als ik zag toen ik er als 14-jarige jongen kwam. Dat vind ik echt een kracht van Zegro en het siert ze ook als werkgever. Het zijn gewoon hele fijne mensen en wat ik ook nog steeds heel mooi vind, is dat ze vertrouwen in mij hadden toen ik Crazy Pianos over wilde nemen en mij ook een steuntje in de rug hebben gegeven zodat ik kon starten. Daar zal ik altijd een mooie herinnering aan blijven houden.”

Job Wortelboer, Crazy Pianos

Deel dit bericht: