« Terug naar nieuwsoverzicht

Vivre productions - Ondernemen vanuit het hart!

Nieuws Vivre productions - Ondernemen vanuit het hart!

Direct vanuit hun studie zijn Robert en Brendo 10 jaar geleden evenementenbureau Vivre Productions begonnen. Dit fullservice evenementbureau organiseert alles van concept tot de daadwerkelijke uitvoering van het evenement. Kenmerkend voor de evenementen van Vivre Productions is de combinatie van muziek en culinaire activiteiten. Deze gouden combinatie leidt tot een aantal van de lekkerste evenementen in Rotterdam. Bij alle evenementen zijn echte restaurants en echte chefs betrokken. Zo kunnen bezoekers kennismaken met alles wat Rotterdam op culinair gebied te bieden heeft.

Kookgoot – 25-27 mei 2018 Altijd al eens middenin de Koopgoot willen dineren? Het kan tijdens Kookgoot. In het weekend van 25-27 mei zullen er twee lange tafels in de Koopgoot klaarstaan, waaraan Rotterdamse chefs hun heerlijkste gerechten presenteren. Bezoekers kunnen kosteloos genieten van alle lekkernijen. Om een vorkje mee te prikken moet je echter wel snel zijn, want er is aan tafel slechts plek voor 100 gasten. Gelukkig is er ook een route naar de Markthal waar verschillende foodevents en livemuziek te vinden zijn.

CuliNESSE – 23-25 augustus 2018 Geniet tijdens het weekend van 23-25 augustus van zon, zee, strand en heerlijk eten tijdens CuliNESSE. Dit foodfestival op het strand aan de Zevenhuizerplas biedt

voor ieder wat wils. Van pop-up keukens waar bekende chefs de sterren van de hemel koken tot optredens van Kensington, BLØF en Milow; dit familie evenement moet je een keer meegemaakt hebben.

Rotterdamse Kost – 21-23 september 2018 Voor een unieke culinaire ervaring kun je terecht bij Rotterdamse Kost. In het hart van het Kralingse Bos koken 20 chefs tijdens dit evenement een benefietdiner voor het goede doel. Ook zijn er vele andere Rotterdamse klassiekers aanwezig. Van sterren restaurants tot eetcafés, er zit voor iedereen wel iets bij. Natuurlijk is er op muzikaal gebied ook genoeg te beleven met optredens van onder andere Douwe Bob.

Deel dit bericht: