« Terug naar nieuwsoverzicht

WK feestpakket voor jouw horecazaak!

Nieuws WK feestpakket voor jouw horecazaak!

Het WK-voetbal staat voor de deur en grote kans dat jij de wedstrijden live gaat uitzenden in je horecazaak en daarbij een oranje tintje aan etablissement wil geven. We hebben leuk nieuws wat dit kan nu heel makkelijk! Bij aankoop van 3 doosjes LEEUWTJE ontvang je een GRATIS LEEUWTJE FEESTPAKKET! 

Nederland is na de kroket en frikandel, de stroopwafels en Hollandse drop een nieuw nationaal eet- & drinksymbool rijker: LEEUWTJE. Deze oranje-gekleurde shot is het ultieme drankje tijdens festiviteiten rondom Oranje en uitstekend geschikt om de successen van onze leeuwen te vieren. Als Nederlanders vieren wij de successen en mijlpalen van ons kleine landje graag met een drankje, dus wat is toepasselijker dan LEEUWJTE, ons Oranje shotje.

LEEUWTJE is gebaseerd op oranjebitter, een drankje dat een lange nationale historie kent. Het werd al rond 1620 bedacht om de successen van prins Frederik Hendrik van Oranje-Nassau op het slagveld te vieren. Voor de leden van het Koninklijk Huis is het likeurtje al generaties lang de traditionele borrel. De sinaasappel-vanillesmaak van LEEUWTJE is echter een moderne, zoetere interpretatie van dat drankje en is daarmee een echte ‘oranjebitterzoet’. Ideaal voor de moderne veldslagen op de sportvelden!

Voorzien van 14,9% alcohol en komend in een shotflesje van 25ml groot, beschikt LEEUWTJE over een rijke sinaasappelsmaak en een vleugje vanille. Het shotje is qua smaak èn gezellig karakter zodoende een fraaie toevoeging aan het toch al uitgebreide feestpalet aan dranken in ons land.

Het GRATIS LEEUWTJE FEESTPAKKET ontvang je vanaf nu bij aankoop van 3 omdozen LEEUWTJE shots. Alleen in de winkel en zolang de voorraad strekt.

Deel dit bericht: