« Terug naar nieuwsoverzicht

HELP DE HORECA

Blogs HELP DE HORECA

Via het platform ‘Help de Horeca’ kunnen waardebonnen aangeschaft worden door iedereen die de horeca in Nederland een warm hart toedraagt. Koninklijke Horeca Nederland startte het platform samen met vele (horeca)partners om horecaondernemers te ondersteunen in deze moeilijke periode. 

Deze waardebonnen helpen de ondernemers aan inkomsten, ook nu ze gesloten zijn of alleen voor afhaal en thuisbezorging operationeel zijn. Ondernemers krijgen zo de broodnodige inkomsten binnen, zodat zij een frisse start kunnen maken wanneer zij hun deuren weer kunnen openen. Horecabezoekers kunnen de bonnen verzilveren zodra de cafés en restaurants hun deuren weer openen. Zo kan iedereen hun favoriete café of restaurant door deze lastige tijd heen helpen.

Aanmelden als horecazaak

Meer dan 3600 horecaondernemers hebben zich inmiddels aangemeld bij het initiatief ‘Help de Horeca’. Doe je ook mee? Aanmelden kan via onderstaande button en kost je maar 10 minuten. Deelname is gratis, de partners van #helpdehoreca dragen de kosten per waardebon gedurende de sluiting van de horeca.

thumbnail Button Meld je aan

Help jij mee?

Samen kunnen we ervoor zorgen dat we binnenkort weer kunnen genieten van de Nederlandse horeca. Koop een waardebon voor jouw favoriete horecazaak via www.helpdehoreca.nl.

Meer informatie en initiatieven voor horecaondernemers?

Wij hebben de initiatieven op een rijtje gezet, die jou als horecaondernemer kunnen helpen tijdens deze moeilijke periode. Bekijk deze initiatieven hier. Ook stellen wij onze dtp’ers beschikbaar om een gepersonaliseerde bezorg menukaart voor je op te stellen. Daarnaast vertellen we je op deze pagina hoe je jouw horeca onderneming een boost kunt geven op social media.

Deel dit bericht: