Zegro Academy

In de horecabranche is het steeds moeilijker om aan gekwalificeerd personeel te komen. Gelukkig heeft Zegro hier een oplossing voor. Met Zegro Academy wordt jouw personeel omgeschoold tot ware horeca-professionals. Zegro Academy werkt alleen met echte experts en specialisten uit de horecabranche. Een ware horeca-professional word je volgens ons namelijk alleen als je getraind wordt door ervaren specialisten uit het vakgebied.

Zegro Academy biedt onder andere masterclasses, workshops, opleidingen, trainingen en inspiratiesessies aan. Op deze manier kan zowel de beginnende als de wat meer gevorderde horecamedewerker zichzelf verder ontwikkelen. Zo werkt jouw personeel straks met nog meer plezier en zijn gasten nog beter geholpen.


Terrastraining

Het terrasseizoen staat sneller dan je denkt weer voor de deur. Dit is het moment om jouw personeel klaar te stomen met een terrastraining. De perfecte aanvulling op een mooi ingericht terras is goed getraind en servicegericht personeel. Heeft jouw (nieuwe) personeel al de gewenste ervaring, scholing en uitstraling? Meld jouw personeel dan nu aan voor de terrastraining van Zegro Academy.

Onderwerpen

  • Introductie gastgerichtheid
  • Profielschets van de terrasmedewerker
  • Gastvriendelijkheid
  • Organisatie van het werk
  • Welkom-verblijf-afscheid
  • Communicatie en taalgebruik
  • Teamwerk
  • Onverwachte situaties
  • Serveertechnieken (met plateau lopen)
  • Persoonlijke verzorging

(link volgt binnenkort)
 


Masterclass Bier & Spijs

Heb jij al een ware bierkenner binnen jouw onderneming rondlopen? Speciaal bieren worden steeds populairder, maar het is lastig om personeel te vinden met goede kennis van bier. Tijdens de Masterclass Bier & Spijs leert jouw personeel door middel van een interactieve training over verschillende speciaal bieren en hoe zij deze kunnen combineren met spijzen. Na het volgen van deze masterclass hebben deelnemers de juiste basiskennis van bier en spijs en leren ze speciaal bier actief te verkopen.

Onderwerpen

  • Basis-ingrediënten van bier en hun invloed op de smaak, geur en kleur
  • Herkennen biertypen en biersoorten
  • Basissmaken
  • Bierproeven in de praktijk
  • Succesvolle bier & spijs combinaties

(link volgt binnenkort)



Gastvrijheid training

Op een gastvrije manier actief verkopen aan tafel is vaak een uitdaging. Het verkopen aan tafel wordt vaak als opdringerig gezien. Zowel personeel als gast voelen druk om een aankoop af te sluiten. Met de theorie van de beïnvloed-technieken van Cialdini wordt tijdens deze training uitgelegd hoe jouw personeel de wens naar een product bij gasten kan oproepen. Op deze manier verloopt de extra verkoop vanzelf. De gast bepaalt namelijk zelf of hij deze extra’s wil.

Onderwerpen

  • Behoefte creëren
  • Productkennis
  • Behoefteanalyse
  • Aanbeveling
  • Koopsignalen

(link volgt binnenkort)


Serveertechnieken

Het visitekaartje van jouw horecaonderneming is klantvriendelijk en servicegericht personeel. Het contact met gasten, het oog hebben voor de wensen van gasten en het de gasten naar de zin maken zijn essentieel. Om bovengenoemde vaardigheden optimaal te kunnen ontwikkelen biedt Zegro Academy nu de training Serveertechnieken aan. Tijdens deze training zal je personeel meer vertrouwen krijgen in hun eigen technische vaardigheden.

Onderwerpen

  • Verschillende draagmethodes; onderhandse en bovenhandse
  • Het “opbouwen” en lopen met een plateau
  • Mise en place maken
  • Opdekken en indekken van tafels (volgens de etiquette)
  • Inzetten en uithalen (debarrasseren) (volgens de etiquette)

(link volgt binnenkort)